Åpen lesesirkel

Hver måned møtes ivrige lesere til åpen lesesirkel. Lyst til å bli med?
Mer om Åpen lesesirkel

Arrangementer

I løpet av året har vi mange arrangementer på biblioteket vårt. Her finner du en oversikt over alle arrangementene dette halvåret.
Til arrangementssiden

Eiker arkiv og lokalhistorisk samling

Eiker Arkiv er et lokalhistorisk privatarkiv som er samlokalisert med biblioteket. Biblioteket har også en egen lokalhistorisk samling med slektshistorie i form av bøker og hefter om enkelte slekter på Eiker. Eiker Arkiv er et lokalhistorisk privatarkiv for de to Eikerkommunene. Eiker arkiv avd. Øvre Eiker er samlokalisert med biblioteket.
Eiker arkivs egen hjemmeside finner du her

Veiledning i slektsgransking

Har du en slektsnøtt du ikke klarer å løse? Torsdager i like uker fra kl. 14:00 - 18:00 kan du få personlig veiledning i slektsgransking.

Skreddersydd bokpakke

Ønsker du å få hjelp til å finne bøker som passer til nettopp deg? Vi tilbyr nå skreddersydd bokpakke for voksne! Fyll ut dette skjemaet, trykk på “send inn”, og vent på hentemelding! Du vil motta maks 4 bøker om gangen
Til skreddersydd bokpakke

Bokbamsen

I Øvre Eiker kommune er vi så heldige å ha en egen bokbamse ansatt! Bokbamsen skal jobbe med å øke leselyst og leseglede blant førskolebarn fra fødsel og fram til skolestart.
Til Bokbamsens hjemmeside

BUA utstyrssentral

BUA Øvre Eiker er vår utlånsordning for alt fra ski og skøyter til sparkesykler og basketballer. Her finner du alt du ikke trodde man kunne låne på et bibliotek!
Mer om BUA

Språkkafé

Lærer du norsk og har lyst til å snakke norsk med andre? Bli med på språkkafé!
Mer om språkkafé

Meråpent bibliotek

Velkommen som bruker av Øvre Eiker biblioteks meråpne tilbud. Meråpent betyr rett og slett at du får tilgang til biblioteket fra kl. 7:00 om morgenen til kl. 23:00 om kvelden hver eneste dag hele året.
Meråpent bibliotek

Skoler og barnehager

Vi har en rekke tilbud til skoler og barnehager i kommunen. Her kan du bestille både klassebesøk og bokkasser.
Tilbud til skoler og barnehager

Språkvelger