Sammen med innbyggerne ønsker vi på biblioteket å utvikle en livskraftig møteplass. I lesekampanjen #leslikogdel oppfordrer vi dere lesere til å dele favorittbøker både på sosiale medier og i biblioteket. Vi gleder oss til å dele med dere!Inspirert av suksessen med Sommerles, lanserer vi nå pilotprosjektet #leslikogdel for voksne! Sommerles retter seg mot barn, men også voksne kan trenge drahjelp og inspirasjon til å lese, og det skal de få i form av #leslikogdel. Kampanjen varer fra 1. november 2019 til 1. februar 2020, og er utviklet av Buskerud fylkesbibliotek i samarbeid med folkebibliotekene i Gol, Hole, Midt-Buskerud, Øvre Eiker og Ål.

Vi har spurt tre lokale kjentfolk om hvem de er som lesere, og i Øvre Eiker er det Kate Gulbrandsen, Arne Nævra og Knut Harald Sommerfeldt som er våre leseambassadører. Hva de har svart kan du lese på nettsiden til kampanjen, Leslikogdel.

Vi har fått mange gode, personlige anbefalinger, og det er noe for enhver smak. På biblioteket ligger det også et eget hefte med tilhørende bokmerker som promoterer våre leseambassadører.

Translate »