Endelig er høstens arrangementsprogram ferdig. Vi gleder oss til en høst med mye spennende for både små og store, og håper (og tror) på alt kan gjennomføres som planlagt. 

Høsten byr blant annet på forfattermøter med lokale forfattere, lesesirkler, konserter med både lokale og litt mindre lokale artister, leselystfestival med Bokbamsen, barneteater og spennende foredrag. Allerede i august kan du få med deg et interessant og nyttig foredrag om stueplanter med Anders Røyneberg og Erik Schjerven. Vi starter også opp igjen popquiz med Jon Vidar Bergan. Få med deg musikkinteresserte venner og la deg utfordre av intrikate spørsmål!

Senere i høst kan du få med deg psykolog Sissel Grans foredrag om alderdom, danser og programleder Adil Khan gjester oss for å snakke om styrken som ligger i motstand og den spellemannsvinnende duoen Darling West avslutter en variert høst med intimkonsert på Bibliotekscenen i desember. 

Last ned hele høsten program her, eller hent deg en papirutgave på biblioteket. 

Det er fortsatt begrenset antall plasser på de fleste av arrangementene, så det kan være lurt å sikre deg en billett på forhånd. Billetter finner du her på Øvre Eiker biblioteks egen billettside på Hoopla.no.

Translate »