Så fort sommeren er på hell, kjenner vi oss klare for å gå i gang med høstens arrangementsprogram! 

Allerede i august inviterer vi til høstens første popquiz med Jon Vidar Bergan. Her kan du virkelig bryne deg på de vanskeligste musikkspørsmål – ta med deg de mest musikkinteresserte vennene dine og ta turen onsdag 24. august!

I september starter vi opp konsertprogrammet vårt. Denne høsten har vi fem Tussmørke torsdager å se frem til, med variert musikk. Viser med Louis Jacoby, akustisk hyllest til Bruce Springsteen med Terje Espenes og bluegrass med Restless er noe av det som kan lyttes til fra Bibliotekscenen. Denne høsten inviterer vi også til to lørdagskonserter på ettermiddagen, kalt Lun Lørdag. Først ut er vår lokale visesanger, Jon Wold. Han tar med seg gode musikere og sine favorittviser til scenen lørdag 10. september.

I midten av september inviterer vi også til en spennende byvandring sammen med tidligere journalist og forfatter, Odd Myklebust. Han tar for seg dramatiske hendelser og lokal krigshistorie fra 2. verdenskrig i Hokksunds gater.

Resten av høsten kan du blant annet få med deg spennende forfattermøte med Atle Berge, en presentasjon av årets romaner, lokalhistorisk foredrag om lovløse tilstander i Vestfossen, høstferietilbud til de minste og gratis sliping av skøytene dine til vintersesongen. Tilbudene er varierte og mange! Vi fortsetter selvfølgelig også med språkkafeer, lesesirkler, fikselaug og lesestunder.

For hele programmet, sjekk ut hjemmesidene til biblioteket eller plukk med deg et program neste gang du er innom.

Translate »