E-bok/lydbok

NB: VIKTIG INFORMASJON OM BOOKBITES 14.08.2021
17. august kommer en oppdatering som gir bibliotek og brukere en helt ny app. For dere innebærer oppdateringen:
– 16. august stenges appen ned. BookBites vil ikke kunne brukes før all aktuell data er migrert fra den gamle appen til den nye, oppdaterte appen. Dette er planlagt gjennomført i løpet av 16. og 17. august.
– Dette innebærer at alle som bruker appen, må laste ned appen på nytt. Du får god informasjon om hva du må gjøre for å laste ned ny app gjennom brukerdialog i nåværende app.
– Du vil få med deg pågående lån, reservasjoner, huskeliste og lesehistorikk i den nye, oppdaterte appen.
– Innloggingsinfo i den nye appen vil være den samme som i den gamle

Velkommen til informasjon om BookBites – appen hvor du kan låne ebøker og elydbøker. Appen kan brukes på både iOS og Android, både på smarttelefoner og nettbrett, og lastes ned fra Google Play eller AppStore.

Opprett bruker med epostadressen din og et valgfritt passord på seks tegn. Velg ditt bibliotek, for eksempel Øvre Eiker bibliotek, og legg inn informasjon om lånekortet ditt. Her er en video om å opprette ny bruker i BookBites

Du logger på med lokalt eller nasjonalt lånenummer (begynner på N) og pinkode. Hvis du ikke husker PIN-koden din, så kan du bestille ny kode ved å ta kontakt med oss på biblioteket eller bestille ny på «mine sider» på biblioteket hjemmeside. Du er alltid pålogget selv om du lukker appen. Du kan levere inn før forfallsdato (ved å trykke på krysset i høyre hjørne på den lånte boken). Ved forfallsdato forsvinner tilgangen. Lånetiden er 28 dager. Her er en video om å finne bøker i BookBites

BookBites har leseverktøy som lar deg endre skriftstørrelse, linjeavstand, skrifttype og fargebakgrunn. Du kan få ordforklaringer og få ordene lest høyt. Og du kan markere og utheve tekst og skrive merknader. For elydbøker kan du velge lyttehastighet og spole frem og tilbake. Du kan reservere bøker som er utlånt.

I disse dager med korona-restriksjoner, har regjeringen bevilget 20 million ekstra kroner til innkjøp av ebøker og elydbøker. De vil bli lagt inn i appen fortløpende, og utvalget vil derfor øke ganske raskt.

Hvis du lurer på noe, så send en epost til biblioteket på biblioteket@oeiker.no eller ta kontakt med oss på Facebook, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

Translate »