BUA utstyrssentral

BUA utstyrssentral

BUA Øvre Eiker er bibliotekets utlånsordning for alt fra ski og skøyter til sparkesykler og basketballer. Her finner du alt du ikke trodde du kunne låne på et bibliotek!

I BUA kan du låne sports- og fritidsutstyr helt gratis med bibliotekkortet ditt. Lurer du på hva vi har av utstyr? Du kan søke etter utstyr på samme måte som du søker etter en bok. 

Regler i BUA

  • BUA-utstyret lånes og leveres på biblioteket.
  • Lånetiden er 7 dager.
  • I høysesongen er det ikke mulig å forlenge lånetiden. Det er også en karantene på en uke før du kan låne samme utstyret på nytt.
  • BUA-utstyret kan IKKE leveres i meråpent-tid, kun i betjent tid.
  • I høysesongen er det kun lånere bosatt i Øvre Eiker som kan låne.
  • Du kan ikke reservere eller holde av utstyr i BUA, det er førstemann til BUA! 

Hvem kan låne i BUA?

Alle som bor i Øvre Eiker kommune kan låne i BUA. Det eneste du trenger er et lånekort på biblioteket. Er du under 13 år, må du ha med foreldrene dine når du låner. Er du mellom 13 og 18 år må du ha med godkjenning fra foreldre/foresatte første gang du låner.

Skjema for godkjenning kan du hente på biblioteket eller laste ned her.

Mistet eller ødelagt utstyr

Ved mistet eller ødelagt utstyr kan det bli aktuelt å betale erstatningssum. Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det! Tlf. 477 09 375 eller på mail til biblioteket@oeiker.no

Åpningstider

BUA stenger alltid en halvtime før biblioteket. Ordinær åpningstid er mandag - torsdag kl. 11:00 - 18:30. Fredag og lørdag kl. 11:00 - 14:30. Avvikende åpningstid i ferien.

Språkvelger