Høsten er over oss med mørke kvelder og ruskevær. Hva passer vel bedre enn en lun konsertopplevelse en torsdagskveld i oktober?
Torsdag 12. oktober starter vi opp den fjerde sesongen med tussmørke torsdagskonserter.

Først ut i høst er Middlewood Band bestående av medlemmer fra Larvik og Hokksund. Bandet ble startet av Marius Midtskogen i 2008 etter å ha vært en del av rockemiljøet i Drammen i mange år. Bandet skriver egne låter i sjangeren singer/songwriter, hvor det utelukkende brukes bluegrass instrumentering. Sammen skaper de varierte konserter med en blanding av moderne og tradisjonell bluegrass og akustisk country, med den gode musikkopplevelsen i fokus. De siste årene har bandet spilt på festivaler som Risør Bluegrass Festival, Langesund Bluegrass Festival, Kjerringvikfestivalen, Strenger i Gress og Drammen Elvefestival i tillegg til konserter på Buckley´s, Herr Nilsen, Buddy og Larvik Kulturnatt.

Middlewood Band består av seks medlemmer: Morten Marstein (kontrabass/vokal), Line Johannessen (vokal), Morten Nymoen (mandolin/dobro/ vokal), Tore Kaspersen (banjo/vokal), Åsa Ringborg (fele) og Marius Midtskogen (vokal/gitar).

Torsdag 12. oktober kl. 19.30.
Salg av vin/øl.
18 års aldersgrense.
Inngang kr. 150,-.

Translate »