leselystplakat201415. – 18. oktober åpner biblioteket i Øvre Eiker dørene for mange hundre glade barn. Da er det klart for Leselystfestivalen 2014 med spennende gjester og morsomt program.

Det er Bokbamsen i Øvre Eiker som i samarbeid med biblioteket arrangerer festivalen. Leselystfestivalen i Øvre Eiker er barnas egen festival, og arrangeres annethvert år. Grunnet svært mange besøkende ved forrige festival, er årets festival utvidet fra to til fire dager. Til festivalens onsdag og torsdag er det barnehagene som er spesielt inviterte, og her er det mange barnehager som har meldt seg på. Det samme gjelder festivalens fredag, der det er barneskolenes 3. trinn som er spesielt inviterte.

Lørdag 18. oktober er den store barne- og familiedagen. Da håper vi mange tar med seg hele familien og kommer til lesestund, konserter, kunstverksted, forfatterbesøk og skuespill. Det vil også være flotte og morsomme utstillinger i alle festivalrom. Vi ønsker at barna som kommer på Leselystfestivalen skal tre inn i en magisk verden når de kommer hit, og at festivalen skal gi dem gode, spennende og morsomme opplevelser som de kan ta med seg hjem. Her skal litteraturen og leselysten feires!

Les programmet for hele festivalen HER.

Translate »